Mita Lounaaksi?

Katso lounaslista!

Juhlat tulossa?

Cateringpalvelu hoitaa!

Kuinka Kaikki Alkoi?

Lue tarinamme!

Pyydä catering-tarjous:

Lomakkeen kautta voitte pyytää tarjouksen tai tiedustella palveluistamme. Tarjoamamme palvelut ovat:

  • Juhlapalvelu
  • Lounasravintola

Kysy siis rohkeasti lisää, niin kerromme mielellämme:


Voit laskea juuri sinulle sopivan catering-tarjouksen kätevällä catering-laskurilla

Catering-laskuri

Tai täytä yhteydenottolomake:

Yhteystiedot:






Tapahtuman tiedot:







Please leave this field empty.

Lounaslistat

Lounaslista Safkamestarit Vko18 29.4-3.5

Ma 29.4.

Talon kanapekonipaistos (G, L) tai Lohikeitto (G, L)

Ti 30.4.

Juustoinen uunimakkara (G, L) tai Savuporojuustokeitto (G, L)

Ke 1.5.

Suljettu

To 2.5.

Savuporokiusaus (G, L) & Savulohikiusaus (G, L) tai Hernekeitto (G, L)

Pe 3.5.

Lindströmin mureke (G, L) tai Metsäsienikeitto (G, L)

Lounaslista Safkamestarit Vko17 22.-26.4

Ma 22.4.

Suljettu

Ti 23.4.

Kanan rintafileet currykastikkeessa (G, L) tai Kolmen makkaran keitto (G, L)

Ke 24.4.

Ylikypsää porsaan niskaa (G, L) tai Riistakeitto (G, L)

To 25.4.

Lohimurekepihvit (G, L) & Tuliset kanan siivet (G, L) tai Hernekeitto (G, L)

Pe 26.4.

Jauhelihakebakot (G, L) tai Tulinen kanakookoskeitto (G, L)

Lounaslista Safkamestarit Vko16 15.-19.4

Ma 15.4.

Kanapekonikastike (G, L) tai Jauhelihakeitto (G, L)

Ti 16.4.

Chili con carne (G, L) tai Kanakeitto (G, L)

Ke 17.4.

Porsaanfileetä kermapippurikastikkeessa (G, L) tai Siskonmakkarakeitto (G, L)

To 18.4.

Lasagne (L) tai Hernekeitto (G, L)

Pe 19.4.

Suljettu

Lounaslista Safkamestarit Vko15 8.-12.4

Ma 8.4.

Tomaattinen jauhelihakastike (L) tai Pinaattikeitto (G, L)

Ti 9.4.

Yrttimaustetut kanan rintafileet (G, L) tai Lohikeitto (G, L)

Ke 10.4.

Jauhemaksapihvit (G, L) & Paneroitu seitipala (L) tai Chorizokeitto (G, L)

To 11.4.

Perinteinen nakkikastike (L) tai Hernekeitto (G, L)

Pe 12.4.

BBQ-Possua (G, L) tai Borssikeitto (G, L)

Lounaslista Safkamestarit Vko14 1.-5.4

Ma 1.4.

Perinteinen jauhelihakastike (L) tai Kalakeitto (G, L)

Ti 2.4.

Kanapaella (G, L) & Savulohiaurajuustokiusaus (G, L) tai Nakkikeitto (G, L)

Ke 3.4.

Lihamakaronilaatikko (L) & Kaalilaatikko (G, L) tai Perunavelli (G, L) + Lihapiirakka (L)

To 4.4.

Burgundin lihapata (G, L) tai Hernekeitto (G, L)

Pe 5.4.

Porsaan ulkofileepihvit (G, L) tai Punajuurisosekeitto (G, L)

Lounaslista Safkamestarit Vko13 25.-29.3

Ma 25.3.

Sipulipihvit (G, L) tai Kalakeitto (G, L)

Ti 26.3.

Kanaa aurajuusto- tai valkosipulikastikkeessa (G, L) tai Jauhelihakeitto (G, L)

Ke 27.3.

Possupaisti (G, L) tai Lohipastakeitto (L)

To 28.3.

Kermaiset silakkapihvit (G, L) & Lohipyörykät (G, L) tai Hernekeitto (G, L)

Pe 29.3.

Lihapullat kermakastikkeessa (G, L) tai Juuressosekeitto (G, L)

Lounaslista Safkamestarit Vko12 18.-22.3

Ma 18.3.

Talon kanapekonipaistos (G, L) tai Lohikeitto (G, L)

Ti 19.3.

Kebabkiusaus (G, L) & Savulohikiusaus (G, L) tai Kaalikeitto (G, L)

Ke 20.3.

Juustoinen uunimakkara (G, L) tai Savuporojuustokeitto (G, L)

To 21.3.

Läskisoosi (L) & Maksakastike (L) tai Hernekeitto (G, L)

Pe 22.3.

Lindströmin mureke (G, L) tai Metsäsienikeitto (G, L)

Lounaslista Safkamestarit Vko11 11.-15.3

Ma 11.3.

Pyttipannu (G, L) tai Tulinen kanakookoskeitto (G, L)

Ti 12.3.

Kanan rintafileet rosepippurikastikkeessa (G, L) tai Kolmen makkaran keitto (G, L)

Ke 13.3.

Ylikypsää porsaanniskaa (G, L) tai Riistakeitto (G, L)

To 14.3.

Lohimurekepihvit (G, L) & Tuliset kanansiivet (G, L) tai Hernekeitto (G, L)

Pe 15.3.

Jauhelihakebakot (G, L) tai Katkarapukeitto (G, L)

Lounaslista Safkamestarit Vko10 4.-8.3

Ma 4.3.

Kanapekonikastike (G, L) tai Jauhelihakeitto (G, L)

Ti 5.3.

Chili con carne (G, L) tai Kanakeitto (G, L)

Ke 6.3.

Porsaanfileetä kermapippurikastikkeessa (G, L) tai Siskonmakkarakeitto (G, L)

To 7.3.

Uunikalaa juustokastikkeessa (L) & Kalapuikot (L) tai Hernekeitto (G, L)

Pe 8.3.

Lasagne (L) tai Muikkukeitto (G, L)

Lounaslista Safkamestarit Vko9 25.2-1.3

Ma 25.2.

Tomaattinen jauhelihakastike (L) tai Pinaattikeitto (G, L)

Ti 26.2.

Yrttimaustetut kanan rintafileet (G, L) tai Lohikeitto (G, L)

Ke 27.2.

Jauhemaksapihvit (G, L) & Paneroitu seitipala (L) tai Chorizokeitto (G, L)

To 28.2.

Perinteinen nakkikastike (L) tai Hernekeitto (G, L)

Pe 1.3.

BBQ-Possua (G, L) tai Borssikeitto (G, L)